Meteen naar de inhoud

Kraanwater zuiveren voor HORECA: 5 veel voorkomende misvattingen

Kraanwater zuiveren voor HORECA: 5 veelvoorkomende misvattingen ontkrachten

Kraanwater zuiveren voor HORECA | Aqua Pro waterkoelers en drinkwatersystemen


Nu bedrijven en HORECA zaken milieubewuster worden, is de trend om drinkwatersystemen te installeren om plastic afval te verminderen aan het toenemen.

Met de vooruitgang van de technologie leveren deze watersystemen niet alleen gefilterd water van hoge kwaliteit, maar maken ze het ook gemakkelijk voor klanten om te genieten van gekoeld plat of bruisend water.

Er bestaan echter nog steeds enkele misvattingen over het zuiveren van kraanwater voor gebruik in HORECA zaken.

Laten we deze mythes eens en voor altijd ontkrachten.


Aqua Pro Waterkoelers Voor Kantoren - 2024 Beste 2

Mythe 1: Het zuiveren van leidingwater smaakt slecht.

Feit: Afhankelijk van waar je woont, kan kraanwater anders smaken.

Maar met behulp van geavanceerde filtertechnologie kunnen drinkwatersystemen onzuiverheden en chemicaliën effectief verwijderen, zodat je heerlijk zuiver water overhoudt.

Zeg maar dag tegen die chloorsmaak en hallo tegen verfrissend, helder water.

Mythe 2: Drinkwatersystemen zijn duur.

Feit: Investeren in een drinkwatersysteem van hoge kwaliteit is misschien duurder, maar het kan je op de lange termijn ook geld besparen.

Doordat je geen plastic flessen voor eenmalig gebruik meer hoeft te kopen, kun je je ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen en na verloop van tijd geld besparen op de aanschaf van flessen water.

Bovendien bieden veel lokale bedrijven huuropties aan zodat bedrijven de voordelen kunnen uitproberen voordat ze overgaan tot aankoop.


Mythes ontkrachten: Leidingwater zuiveren voor HORECA

Bent u op zoek naar een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor het drinkwater van uw bedrijf? Trap niet in de misvattingen over het zuiveren van leidingwater. Plaatselijke bedrijven bieden drinkwatersystemen van hoge kwaliteit die onzuiverheden eruit filteren en verfrissend plat of bruisend water leveren. Het is een gezondere optie voor werknemers en klanten en maakt verspilling van plastic flessen overbodig. Bovendien bieden sommige bedrijven zelfs gepersonaliseerde herbruikbare glazen flessen voor uw merk. Zeg vaarwel tegen mythes en hallo tegen een betere wateroplossing voor uw HORECA zaak.

Mythe 3: Kraanwater zuiveren is niet zo gezond als water uit flessen.

Feit: Dit is gewoon niet waar.

Veel drinkwaterbedrijven gebruiken kraanwater als bron, maar met een minder streng zuiveringsproces dan een drinkwatersysteem.

Deze systemen kunnen zware metalen, bacteriën en andere schadelijke verontreinigingen verwijderen, zodat u uw klanten en werknemers van veilig water van hoge kwaliteit kunt voorzien.

Mythe 4: Drinkwatersystemen nemen te veel ruimte in beslag.

Feit: Met compacte waterkoelers en geavanceerdere filtratiesystemen passen drinkwatersystemen gemakkelijk in elke HORECA zaak.

Sommige lokale bedrijven bieden zelfs gepersonaliseerde glazen flessen om een extra vleugje luxe toe te voegen, waardoor het een win-win situatie is voor zowel het milieu als de klantervaring.

Mythe 5: Gebotteld water is handiger voor klanten.

Feit: Je klanten de keuze bieden tussen plat of bruisend water uit een drinkwatersysteem is net zo handig, zo niet handiger, dan het aanbieden van gebotteld water.

Het elimineert niet alleen de noodzaak om plastic flessen te kopen, op te slaan en weg te gooien, maar het zorgt er ook voor dat je klanten kunnen genieten van heerlijk, puur water.

Kortom, het zuiveren van kraanwater voor HORECA zaken is een slimme zet voor bedrijven die hun impact op het milieu willen verminderen, klanten en werknemers een gezondere optie willen bieden en op de lange termijn geld willen besparen.

Laat deze misvattingen je niet weerhouden om te genieten van de voordelen van een drinkwatersysteem.

Klaar om te investeren in een drinkwatersysteem?

Overweeg deze voordelen:

  • Minder milieubelasting
  • Gezond, zuiver water voor klanten en werknemers
  • Kostenbesparingen op lange termijn
  • Gemak en luxe voor klanten
  • Mogelijkheden voor branding op maat

Nu is het jouw beurt om een verschil te maken.

Kies een plaatselijk bedrijf dat drinkwatersystemen van hoge kwaliteit biedt en begin vandaag nog te profiteren van de vele voordelen!


Kraanwater zuiveren voor HORECA: 5 veel voorkomende misvattingen