Meteen naar de inhoud

Infraroodcabine voor allergieën: 5 strategieën voor verlichting van allergieën

Infraroodcabine voor allergieën: 5 strategieën voor een betere verlichting van allergieën tijdens uw volgende sessie

Infraroodcabine voor allergieën


Als het weer warmer wordt en lenteallergieën ons lichaam teisteren, gaan veel mensen naar infraroodcabines om hun symptomen te verlichten.

Deze cabines gebruiken infraroodwarmte om je lichaam te verwarmen, wat de druk op je sinus kan verlichten, ontstekingen kan verminderen en je kan helpen om makkelijker te ademen.

Maar als infraroodcabines nieuw voor je zijn of als je niet de resultaten ziet waar je op hoopte, vraag je je misschien af wat je nog meer kunt doen om de meeste allergieverlichting te krijgen tijdens je volgende sessie.

Hier zijn vijf strategieën die je kunt proberen.


Prijzen Voor Infraroodcabines 1 - 2024 Beste 2

Draag de juiste kleding

Hoewel het verleidelijk is om je helemaal uit te kleden en in zo min mogelijk kleding van de warmte te genieten, kan de keuze van je garderobe van invloed zijn op de effectiviteit van je infraroodcabinesessie.

Kies voor loszittende, ademende kleding die geen zweet vasthoudt of je ademhaling belemmert.

Katoenen of bamboe stoffen zijn goede opties.

Hydrateer Vooraf Infraroodcabinesessie

Voldoende water drinken voor een infraroodcabinesessie is om veel redenen belangrijk, maar het is vooral cruciaal als je de cabine gebruikt om allergieën te bestrijden.

Dit komt omdat je lichaam vocht nodig heeft om het slijm te produceren dat nodig is om allergenen en irriterende stoffen uit je sinussen te spoelen.

Drink minstens 8 cl water voor je sessie.


Infraroodcabine tegen allergieën: Allergieverlichtingsstrategieën voor uw volgende sessie

Bent u allergiepatiënt en op zoek naar een manier om verlichting te vinden terwijl u geniet van een ontspannende saunasessie? Ontdek dan een infraroodcabine! De infraroodwarmte helpt niet alleen om pijnlijke spieren te verzachten, maar kan ook helpen bij het verminderen van allergiesymptomen. De infraroodtechnologie dringt dieper door in de huid, bevordert ontgifting en vermindert ontstekingen. Dus waarom zou u het niet eens proberen en rustig ademhalen tijdens uw volgende saunabeurt?

Kies de juiste temperatuur

Infraroodcabines variëren meestal in temperatuur van 100 tot 150 graden Fahrenheit, maar als je de cabine specifiek gebruikt om allergieën te verminderen, moet je streven naar een lagere temperatuur.

Hogere temperaturen kunnen er namelijk voor zorgen dat je sinussen te droog worden, wat de allergiesymptomen kan verergeren.

Beweging in de infraroodcabine

Hoewel het verleidelijk kan zijn om stil te zitten en de warmte zijn werk te laten doen, kan bewegen tijdens uw sessie in de infraroodcabine juist gunstig zijn voor het verlichten van allergieën.

Dit komt omdat beweging de bloedsomloop kan verhogen, wat kan helpen om allergenen en irriterende stoffen uit uw lichaam te spoelen.

Overweeg om wat lichte stretchoefeningen of rustige yogahoudingen te doen terwijl je in de cabine zit.

Voeg essentiële oliën toe in de infraroodcabine

Veel mensen zweren bij de kracht van essentiële oliën als het gaat om verlichting van allergieën, en het toevoegen van een paar druppels aan uw infraroodcabine sessie kan nog meer verlichting bieden.

Eucalyptus-, tea tree- en pepermuntolie zijn geweldige opties voor mensen met een allergie, omdat ze kunnen helpen de sinussen te openen en ontstekingen te verminderen.

Zorg er wel voor dat je eerst met je arts overlegt of je allergieën of gevoeligheden hebt voor bepaalde essentiële oliën.

Hoewel dit slechts een paar strategieën zijn om uit te proberen tijdens je volgende infraroodcabinesessie, kunnen ze een groot verschil maken als het gaat om verlichting van allergieën.

Dus als je worstelt met seizoensgebonden allergieën en een natuurlijke, niet-invasieve manier wilt proberen om je symptomen te verlichten, overweeg dan eens om een infraroodcabine te proberen.

Probeer deze strategieën tijdens je volgende infraroodcabinesessie

  • Draag loszittende, ademende kleding
  • Drink minstens 8 cl water voor de sessie
  • Streef naar lagere temperaturen om droge sinussen te voorkomen
  • Overweeg lichte beweging en stretching terwijl u in de cabine bent
  • Voeg een paar druppels essentiële olie toe voor extra verlichting.
  • Geef je lichaam de allergieverlichting die het verdient door deze strategieën uit te proberen tijdens je volgende infraroodcabinesessie.

    U zult versteld staan van de resultaten!


    Infraroodcabine voor allergieën: 5 strategieën voor verlichting van allergieën